Internacional

El Barça Lassa alça la copa Continental en els penals

Hoquei sobre patins. Els d’Edu Castro s’ha avançat dos cops –0-2 i 2-3– però el Porto ha reaccionat. Gual, en sisè llançament de la tanda, ha segellat el divuitè títol en la competició

El Barça Lassa ha derrotat el Porto en la tanda de penals i ha alçat a Barcelos la seva divuitena copa Continental en un duel aferrissat en què els lusitans han respòs dos cops als avantatges blaugrana: 0-21 i 2-3. El temps reglamentari i la pròrroga han finalitzat amb empat (3-3). La primera tanda de cinc llançaments de penal també s’ha acabat amb igualtat (2-2) –Alabart i Gual, del cantó blaugrana i Alves i Pinto per part dels de Guillem Cabestany–i en el primer tir de la segona sèrie, que és a cara o creu, Gual, que ha estat un dels grans protagonistes del partit, ha sucat de nou, mentre que Alves ha enviat la bola al pal en el segon intent perquè el primer l’han fet repetir els àrbitres quan Fernández ja l’havia aturat. Edu Castro, el tècnic del Barça, ha canviat el porter en els dos últims llançaments de la tanda de cinc i ha donat l’alternativa a Sergi Fernández, que tot i sortir fred ha estat vital. Els gols del Barça en el temps reglamentari els han fet Alabart i Álvarez –en inferioritat– en el primer temps, que s’ha acabat amb 1-2, i Gual, en una acció genial, en el segon. Per part dels lusitans han marcat Reinaldo, Rafa i Hélder Nunes. Egurrola ha aturat tres faltes directes i dos penals durant el partit i també ha estat, doncs, fonamental per agreujar la sèrie negativa del Porto en les últimes deu finals europees i reiterar el domini del Barça, que ja l’havia batut a domicili en la darrera final de la lliga europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)