OK Lliga

L’Igualada es mostra fort a casa i derrota el Girona

OK Lliga. Un gol a l’inici de cada meitat el va posar en avantatge

IGUALADA 3 GIRONA 1

IGUALADA RIGAT:Deitg, Oriol Vives, Baliu, Tety Vives i Molas –equip inicial–; Pla, Bars, Mendez, Yeste i Del Valle.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Marc Gómez, Palau, Torner i Manel Garcia –equip inicial–; Oriol Garcia, Palazón i Coll.GOLS:1-0 (5’) Tety Vives. 2-0 (33’) Bars. 2-1 (39’) Torner. 3-1 (50’) Pla.ÀRBITRES:A. López i A. Tavera.FALTES:9 de l’Igualada i 9 del Girona.COMENTARI:L’Igualada Rigat va aconseguir la seva segona victòria en la lliga, la segona davant la seva afició, en superar el Citylift Girona per 3-1. Un gol en els primers minuts de cada meitat el va posar en avantatge, i tot i que en la segona meitat va patir en alguns moments, va sentenciar en els darrers segons. En el minut cinc Tety Vives va entrar sol dins l’àrea i aixecant la bola per sobre del porter va fer l’1-0. En la primera meitat va continuar tenint ocasions però no va ser fins al minut vuit de la segona meitat que Roger Bars va fer el 2-0. El Girona va reaccionar i en una jugada personal Enric Torner va posar un ajustat 2-1 en el marcador. En els minuts següents els gironins van tenir alguna ocasió per empatar però el porter local Elagi Deitg va desfer les ocasions. Els visitants van buscar l’empat, però a falta de divuit segons un contraatac en solitari de Sergi Pla va significar el 3-1 que va deixar sentenciat el partit.