OK Lliga

Volen guanyar el derbi per mirar cap a la part alta de la taula

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona rep el Lloret Vila Esportiva en un enfrontament entre dos equips propers en la classificació

El Citylift Girona i el Lloret Vila Esportiva s’enfronten en un derbi de les comarques gironines en què buscaran la victòria per poder mirar cap a la part mitjana alta de la taula en les pròximes jornades. Els dos equips estan molt a prop en la classificació, i mentre que els gironins son els onzens amb 3 punts, els lloretencs ocupen la novena plaça, amb 4. El Girona ha perdut els dos partits que ha jugat fora de casa i al seu pavelló ha derrotat l’Alcoi per 4-1. El Lloret va perdre a casa en la primera jornada contra un equip que acabava de pujar, però en les dues següents ha puntuat, i en l’últim partit va vèncer el Noia, que fins llavors era el líder invicte. Fora de casa va empatar a la pista del Vic. En els precedents a l’OK Lliga, el Girona va guanyar el curs passat i el Lloret es va imposar en l’anterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)