Europeu

El dijous 1 de novembre es jugaran els 105 segons que falten de l’europeu femení

Hoquei sobre patins. El president de la federació espanyola, Carmelo Paniagua, ho ha confirmat ell mateix a les xarxes socials. S’acabarà el Portugal-Espanya i hi haurà campió

El minut i 45 segons que falten del partit Portugal-Espanya de l’europeu femení ja tenen data: el dijous 1 de novembre, festivitat de Tots Sants. El mateix president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, s’ha encarregat de confirmar-ho a les xarxes socials. Ha fet una piulada dient que havia rebut una trucada del president de la World Skate Europa Hockwy Rink i de la Federació Portuguesa, Fernando Claro, en que s’ha confirmat aquesta data. L’hora del partit que ha de decidir el títol encara s’ha de determinar. En el moment la suspensió del partit per motius de seguretat degut a que les restes de l’huracà Leslie van afectar el pavelló de Mealhada de Portugal el dissabte 13 d’octubre, la selecció espanyola guanya per 2-3 i en tenia prou amb un empat per ser la campiona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)