Més hoquei

Comença amb una derrota

Hoquei patins

ALCORCÓN 3 GIRONA 1

ALCORCÓN:Ferrer, Cancelas, Bautista, Ramón i Monge –inicial–; Carranza, Antunez, Martínez, De Andres i i Velez.CITYLIFT GIRONA:Díaz, Romaguera, Vall, Castro i Piqué –inicial–; Membreño, Roure, Schuler i Puigdevall.GOLS:1-0 (6’) Monge. 2-0 (29’) Ramon. 2-1 (33’) Membreño. 3-1 (36’) Cancelas.ÀRBITRES:Marta Fidalgo.FALTES:7 de l’Alcorcón i 9 del Girona.COMENTARI:El Citylift Girona va iniciar l’OK Lliga femenina amb una derrota a la pista de l’Alcorcón. El conjunt gironí va disposar d’un penal en el segon minut de joc però Laura Vall no va marcar. Les madrilenyes es van avançar en el minut 6 i van arribar al descans amb aquest mínim avantatge. En la segona meitat l’Alcorcón va fer el 2-0, i tot i que Daniela Membreño va marcar el 2-1 ràpidament les locals van sentenciar.