Lliga Europea

El Barça exhibeix múscul

Lliga europea. Edu Castro recalca “el gran partit” del seu equip contra el Follonica, demana rebaixar l’eufòria i espera repetir aquest nivell “el màxim nombre de vegades possible”

No és fàcil atropellar el Follonica, el campió de copa italià, però el Barça Lassa li va passar per sobre diumenge en el debut en la present edició de la lliga europea (9-2). L’equip d’Edu Castro va fer una demostració de força, un avís per a navegants, i va prolongar l’estat de gràcia de l’inici de curs, en què també va batre els seus dos rivals en la copa Continental: el Barcelos, aspirant en l’Europa Cup, i el Porto, l’etern aspirant en la màxima competició continental i vigent subcampió.

“Hem fet un gran partit contra l’únic rival al qual no havíem pogut guanyar el curs passat en aquesta competició en tots els partits”, va recalcar Edu Castro. Certament, en l’anada dels quarts, el Barça va esgarrapar un empat a la pista del Follonica (3-3), al qual va batre al Palau en la tornada. Castro es va mostrar molt satisfet en molts aspectes: “Hem fet una primera part molt bona en molts conceptes, tant en recuperació com en transició com pressionant-los en tota la pista, i han anat caient els gols. Ells són un bon equip i, tot i el nostre rendiment, ens han fet dos gols. La segona part ha estat més plàcida però també molt intensa. S’està notant que ja fa un any que treballem els conceptes i els nous jugadors estan entrant molt bé en la dinàmica. L’equip està molt convençut del que fa.” Malgrat tot, l’entrenador va assenyalar: “Ara hem de rebaixar l’eufòria, i hem de mirar d’arribar a aquest nivell el màxim nombre de vegades possible.” El Barça rep avui en l’OK Lliga el Sant Cugat, equip que va pujar el darrer curs però que en la darrera jornada va empatar contra el Liceo i fins i tot va estar a punt de derrotar-lo.

Deu golejadors catalans

D’altra banda, fins a deu catalans van marcar en la primera jornada de la lliga europea: Pau Bargalló (Barça), que en va fer dos; Sergi Miras i Edu Lamas (Liceo), que també en van fer un parell cadascun; el davanter del Quévert Toni Seró (2); Joan Salvat (Reus), i els del Noia Sergi Llorca, Edu Fernàndez i Sergi Aragonès. També es van estrenar en competició europea amb el seu nou equip els jugadors de l’Oliveirense Marc Torra (2) i Xavi Barroso (2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)