OK Lliga

El Barça no falla al Palau

Hoquei sobre patins. La sorpresa del Sant Cugat, que es va situar 0-1, va durar molt poc i el conjunt blaugrana va acabar golejant

BARÇA 9 SANT CUGAT 3

BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Pablo Álvarez, Bargalló i Panadero –cinc inicial– Matias Pascual, Nil Roca, Alabart i Rodrigues.PHC SANT CUGAT:David Toda, Joan Farnés, Jordi Gabarra, Cesc Maideu i Pau Gilabert –cinc inicial– David Yepes, David Martínez, Álex De los Santos i Borja Ferrer.GOLS:0-1 (5’) Pau Gilabert. 1-1 (Pablo Álvarez. 2-1 (8’) Alabart. 3-1 (16’) João Rodrigues. 4-1 (19’) Marc Gual. 5-1 (26’) Alabart. 6-1 (34’) Alabart. 6-2 (35’) David Martínez. 7-2 (36’) Pau Bargalló. 8-2 (38’) Pablo Álvarez. 8-3 (40’) Cesc Maideu. 9-3 (41’) Pablo Álvarez(.ÀRBITRES:J. Gómez i D. Pico.FALTES:5 del Barça i 10 del Sant Cugat.

EL Barça no va fallar ahir al Palau Blaugrana. Els homes que dirigeix Edu Castro van acabar golejant el Sant Cugat, recentment ascendit a l’OK Lliga, van fer bons els pronòstics i es mantenen líders de la competició. La sorpresa vallesana no va durar gaire. El gol inicial de Pau Gilabert, en un gran contraatac dels visitants, el va contrarestar ràpidament el Barça en una clara mostra de galons. Pablo Álvarez i Ignacio Alabart, en un parell de llambregades de talent, van capgirar el marcador i van posar la directa cap el cinquè triomf consecutiu dels blaugrana. El Sant Cugat no va perdre mai la cara al partit tot i marxar al descans tres gols per sota (4-1).

“Són un conjunt atrevit, que fa un gran hoquei. Tant de bo hi hagués més equips que fessin plantejaments tan atractius com ells. Avui han marxat golejats però són valents i segur que tindran èxits”, va lloar dels santcugatencs Edu Castro, l’entrenador del Barça, després del duel. Els gols locals en la segona meitat van anar caient i el Barça no va fallar al Palau Blaugrana tot i la combativitat d’un Sant Cugat en projecció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)