OK Lliga

HOQUEI SOBRE PATINS.

Panadero celebra els 15 anys del debut amb el Barça

. El 24 d’octubre del 2003, amb només 21 anys, Sergi Panadero (Torelló, 1982) va debutar en un partit oficial amb la samarreta del FC Barcelona ahir va fer 15 anys. “Va ser molt especial, pels nervis del primer dia”, recordava Panadero en una entrevista a Barça TV. El rival va ser el Cibeles d’Oviedo i els de Carlos Figueroa van imposar-se 6-3. El blaugrana ja va sortir en el cinc inicial i va veure porteria als set minuts de joc, transformant una pena màxima fent jugada. Llavors, en un penal, es podia avançar la bola i definir sense l’obligació actual de xutar. Venerat per tots els tècnics per la seva polivalència i rendiment, la seva longevitat té molt de mèrit en un equip de tanta exigència. Va debutar a l’Ok Lliga amb el Voltregà, el club que el va formar, amb 16 anys. COPA MASTERS