OK Lliga

El Reus treu un empat de Girona en l’últim minut

OK Lliga. Els gironins van remuntar un 2-4 però un penal protestat, que els àrbitres van fer repetir, els va deixar sense el triomf a 32 segons del final

GIRONA 5 REUS 5

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Palau i Torner equip inicial–; Palazón, Oriol Garcia, Casaponsa, Francisco Fernández i Bustos.REUS DEPORTIU:Ballart, Salvat, Julià, Àlex Rodríguez i Carballeira –equip inicial–; Cristian Rodríguez, Tiago Rafael, Escala, Giménez i Matilla.GOLS:1-0 (17’) Oriol Garcia. 1-1 (18’) Julià. 2-1 (22’) Palau. 2-2 (31’) Àlex Rodríguez. 2-3 (32’) Àlex Rodríguez. 2-4 (33’) Salvat. 3-4 (34’) Torner. 4-4 (42’) Palau. 5-4 (45’) Pelicano. 5-5 (50’) Salvat, de penal.ÀRBITRES:J. Sánchez i I. López.FALTES:12 del Girona i 11 del Reus.

El Citylift Girona i el Reus Deportiu van empatar un partit que els dos equips volien, i necessitaven, guanyar. I a fe que ho van donar tot per aconseguir el seu objectiu. L’enfrontament va tenir alternances en el joc i en el marcador i no es va decidir fins al final. Es va entrar en l’últim minut amb 5-4 i el Reus va atacar amb cinc homes de pista. A només 32 segons del final, els àrbitres van assenyalar un penal a favor del Reus que va ser força protestat. El porter del Girona, Jaume Llaverola, el va aturar, però els col·legiats el van fer repetir i aquest cop Joan Salvat el va transformar i va empatar el partit (5-5). El Girona es va quedar sense una victòria que va tenir a tocar i per la qual havia treballat des de l’inici. Els gironins s’havien avançat en el marcador i malgrat l’empat immediat dels roig-i-negres es va arribar al descans amb un 2-1 per als locals.

L’inici de la segona meitat va ser del Reus, que va marcar tres gols en dos minuts i es va situar amb un 2-4 a favor. Jaume Llaverola va aturar una falta directa que hauria pogut donar més avantatge als visitants, i a partir d’aquí es va iniciar la remuntada fins al 5-4, que al final va ser insuficient per guanyar.