Més hoquei

Retorn molt encertat del Palafrugell

Hoquei sobre patins. Els empordanesos han iniciat l’OK Lliga Plata amb dues victòries en les dues primeres jornades

El Corredor Mató Palafrugell ha iniciat l’OK Lliga Plata amb dues victòries que l’han situat en la segona posició de la taula. Els empordanesos han tingut un bon inici en el seu retorn a la segona categoria estatal –abans anomenada primera divisió–, després del seu pas per la màxima categoria, l’OK Lliga. En la primera jornada el Palafrugell es va imposar a domicili a la pista de l’Arenys de Munt (4-6) en el duel entre dos dels equips que van baixar de l’OK Lliga la temporada passada. En aquesta segona jornada els empordanesos es van estrenar al seu pavelló amb un triomf contra el Liceo (3-1).

El SHUM Frit Ravich ocupa el sisè lloc, en sumar la primera victòria contra l’Alpicat (6-3), després d’haver caigut en la primera jornada a la pista del Raspeig (4-3). El jugador del SHUM Roger Presas és el màxim golejador de la categoria, amb cinc dianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)