OK Lliga

Un exercici d’autoritat

Hoquei patins

ALCOBENDAS 1 IGUALADA 5

ALCOBENDAS:Shehda, Marcos López, Fernández, Pérez i Artacho -inicial-; Aspra, López, Roca i Miguel López.IGUALADA RIGAT:Deitg, Oriol Vives, Pla, Baliu i Bars -equip inicial-; Tety Vives, Méndez i Molas..GOLS:0-1 (16’) Tety Vives. 0-2 (17’) Méndez. 1-2 (26’) M. López. 1-3 (30’) Molas. 1-4 (49’) Pla. 1-5 (49’) Pla.ÀRBITRES:M. Díaz i Á. de la Hera.FALTES:8 de l’Alcobendas i 9 de l’Igualada.COMENTARI:L’Igualada Rigat va fer ahir un partit seriós a la pista de l’Alcobendas en el duel avançat de la novena jornada i va aconseguir el cinquè triomf contra un rival que encara no havia perdut a casa. Els de Ferran López, que estan fent una gran començament de curs, jugaran diumenge –7a jornada– a la pista del Lleida Llista (12.30 h). L’Igualada va sacsejar l’enfrontament amb dues fuetades consecutives en menys de dos minuts. Tety Vives va clavar el 0-1 i Méndez va encarrilar el partit (0-2). Tapat, Deigt no va poder aturar el tret encreuat a la mitjana distància de Marcos López (1-2) tot just començar el segon temps. El porter de l’Igualada, però, va fer un partidàs i va salvar el gol de Gonzalo en un contra un. En l’acció posterior Molas va marcar l’1-3 en un moment clau. L’Igualada va gestionar molt bé les faltes, va amagar la bola en els dos darrers minuts i Pla va fer dos gols en l’últim minut.