Més hoquei

El Citylift Girona suma la primera victòria

Hoquei patins. Va derrotar clarament el cuer de l’OK Lliga femenina

GIRONA 7 C. MINERAS 3

CITYLIFT GIRONA:Díaz, Romaguera, Vall, Castro i Piqué –equip inicial–; Fontrodona, Membreño, Schuler i Puigdevall.CP CUENCAS MINERAS:Rey, Puig, Alonso, Adriana Gracia i Silva –equip inicial–; Reyes, Sara García, Romero, Celia González i Ureña.GOLS:1-0 (4’) Castro. 2-0 (4’) Vall. 2-1 (10’) Reyes. 2-2 (11’) Puig. 3-2 (18’) Romaguera. 4-2 (19’) Castro. 4-3 (22’) Alonso. 5-3 (22’) Castro. 6-3 (30’) Romaguera. 7-3 (43’) Romaguera.ÀRBITRES:S. Belles.FALTES:8 del Girona i 13 del Cuencas Mineras.

El Citylift Girona va aconseguir la primera victòria de la temporada en l’OK Lliga femenina en derrotar clarament el Cuencas Mineras asturià, que és el cuer de la categoria. El conjunt gironí portava dues derrotes i necessitava sumar els primers punts. Va iniciar bé el partit, va superar la reacció visitant i, en el descans, ja tenia un clar avantatge de 5-3 que va ampliar en el segon temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)