OK Lliga

L’Igualada Rigat trenca la imbatibilitat del Lleida

Hoquei sobre patins. Els igualadins han fet una gran partit (1-5) i ja han encadenat tres victòries consecutives. Els lleidatans perden la segona posició de l’OK Lliga

L’Igualada Rigat ha guanyat a la pista del Lleida Llista i l’hi ha trencat la imbatibilitat en aquesta setena jornada. Els lleidatans portaven cinc victòries i un empat i ocupaven la segona posició de l’OK Lliga. Els igualadins han fet un gran partit i han aconseguit una victòria contundent (1-5). En l’altre partit d’aquest migdia el Noia ha perdut a la pista del Liceo (6-1). En la jornada d’ahir el Barça Lassa va superar el Vic (5-0) i manté el lideratge. L’Igualada s’ha situat tercer de la classificació però, ha disputat un partit més.

Els resultats de la setena jornada: Lleida-Igualada 1-5; Liceo-Noia 6-1; Alcobendas-Girona 7-2; Vendrell-Sant Cugat 2-2; Barça-Vic 5-0; Caldes-Lloret 3-2; Voltregà-Calafell 0-1 i Reus-Alcoi 5-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)