OK Lliga

L’Igualada assalta Lleida

Hoquei sobre patins. Va trencar la imbatibilitat dels locals, que van cedir la segona posició. Els visitants van sentenciar en els últims minuts

LLEIDA 1 IGUALADA 5

CE LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Bruno di Benedetto, Cañellas, Andreu Tomàs i Roberto di Benedetto –equip inicial–; Oruste, Candanedo, Armando Sánche, Raúl Fernández i Folguera.IGUALADA RIGAT:Deitg, Oriol Vives, Pla, Baliu i Bars –equip inicial–; Molas, Mendez, Tety VivesMarimón i Del Valle.GOLS:1-0 (10’) Candanedo. 1-1 (18’) Oriol Vives. 1-2 (30’) Pla. 1-3 (46’) Oriol Vives. 1-4 (48’) Baliu, de penal. 1-5 (50’) Pla.ÀRBITRES:I. González i D. Calonge.FALTES:13 del Lleida i 9 de l’Igualada.

L’Igualada Rigat va assaltar la pista del Lleida Llista i el va derrotar per 1-5 en un gran partit que va sentenciar en els darrers cinc minuts. Els lleidatans van perdre la segona posició de l’OK Lliga i també la imbatibilitat que havien mantingut les sis primeres jornades.

Els locals, que segueixen amb la baixa de Jordi Creus, es van avançar en el resultat els primers minuts, però, a poc del descans, els igualadins van empatar. Els primers minuts de la segona meitat, van ser els visitants els que es van posar per davant en el resultat (1-2) i van saber mantenir el mínim avantatge davant les accions d’atac dels lleidatans. Els darrers cinc minuts, i quan el Lleida buscava amb més insistència el gol de l’empat l’Igualada, es va saber tornar a avançar i va aconseguir un resultat molt ampli.