OK Lliga

Jugar a casa ha de servir per puntuar

Hoquei sobre patins. El Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona fa dues i cinc jornades, respectivament, que no coneixen la victòria

El Citylift Girona i el Lloret Vila Esportiva necessiten retrobar-se amb la victòria, però no ho tindran fàcil en aquesta jornada en que reben el Liceo i el Lleida respectivament. Els gironins fa cinc jornades que no coneixen la victòria i els selvatans sumen dues derrotes consecutives, tot i que han estat fora de casa. Tornar a jugar al seu pavelló ha de servir per tornar a puntuar.

El Girona no ha perdut davant la seva afició, però en els dos últims partits ha empatat malgrat anar al davant en el marcador fins als últims minuts. El Liceo ha encadenat tres victòries seguides i fora de casa només va cedir un sorprenent empat a la pista del Sant Cugat, el debutant.

El Lloret ha guanyat els dos últims partits que ha disputat a casa. El Lleida ve de perdre la imbatibilitat i la seva privilegiada segona posició en l’última jornada en caure a casa contra l’Igualada. Fora de casa el Lleida continua invicte amb dues victòries i un empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)