OK Lliga

El Girona no frena el Liceo

OK Lliga. L’equip de Ramon Benito fa un partit prou digne i hi posa voluntat, però sucumbeix a l’eficàcia del rival davant de porteria i ja fa sis jornades que no aconsegueix la victòria

GIRONA 2 LICEO 4

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Palau, Palazón i Manel Garcia -equip inicial-; Torner, Gómez i Oriol Garcia.LICEO:Malián, Edu Lamas, Miras, Di Benedetto i Miras -equip inicial-; Josep Lamas i Coy.GOLS:1-0 (6’) Pelicano. 1.-1 (20’) Torres. 1-2 (26’) Torres. 1-3 (36’) Josep Lamas. 1-4 (42’) Di Benedetto, de falta directa 2-4 (42’) Pelicano, de falta directa.ÀRBITRES:A. Gómez i D. Calonge. Blava a Palazón.FALTES:6 del Girona i 4 del Liceo.

El Citylift Girona va perdre ahir a casa contra el Liceo i ja fa sis jornades que no guanya en un inici de curs condicionat per les lesions de jugadors clau com Pelicano, Torner i Manel Garcia. Tots van jugar ahir i l’equip de Ramon Benito va plantar a cara un dels conjunts més potents de l’OK Lliga, tot i que va sucumbir a l’eficàcia i la qualitat dels visitants.

Sense por, el Girona es va avançar amb un gran cacau exterior de Pelicano que va deixar bocabadat Malián, un dels millors porters del món. En la jugada precedent, el liceo va tenir un bon un contra un, però Llaverola va respondre amb fermesa en una fase inicial amb molt de ritme. Garcia va estar a punt de fer el segon en un rebuig de la tanca però Malián va reaccionar amb rapidesa. el partit estava molt obert i sense excessives especulacions i els dos conjunts tenien ocasions per marcar. El joc interior, dels gallecs, però, apareixia cada cop amb més fluïdesa. Malauradament per als de Ramon Benito, Torres va empatar el partit a 4:27 del descans. El Girona va perseverar sense eficàcia i amb molta voluntat, fins que Palazón va veure la blava i el francès di Benedetto va matar el partit (1-4) transformant la falta directa. Però Pelicano va ser objecte de falta i ell mateix va marcar la directa en el segon intent. El primer es va haver de repetir (2-4). Faltaven set minuts i encara hi havia esperances tot i que, malauradament, els gallecs només havien comès tres faltes. El Girona ho va intentar amb criteri fins i tot per trobar una acció clara de joc interior, però li va continuar faltant l’encert en els últims metres i el Liceo va mirar d’amagar la bola.