Més hoquei

El Girona és golejat a casa pel campió, el Gijón

Hoquei sobre patins. Les gironines van ser superades clarament i en els primers set minuts ja havien encaixat tres gols

GIRONA 2 GIJÓN 11

CITYLIFT GIRONA:Díaz, Romaguera, Membreño, Castro i Piqué –inicial–; Vall, Schuler, Roure, Jiménez i Puigdevall.TELECABLE GIJÓN:E. González, M. González, S. González, J. Fernández i Lee –inicial–; Sanjurjo, Obeso, Roces i Mejido.GOLS:0-1 (5’) J. Fernández. 0-2 (5’) J. Fernández. 0-3 (7’) S. González. 0-4 (12’) Lee. 0-5 (14’) M. González. 0-6 (20’) Sanjurjo. 0-7 (24’) M. González. 0-8 (35’) Lee. 0-9 (43’) Lee. 0-10 (48’) J. Fernández. 1-10 (48’) Membreño, de penal. 1-11 (48’) Sanjurjo. 2-11 (50’) Schuler.ÀRBITRE:F. Borrell.FALTES:9 del Girona i 5 del Gijón.

El Citylift Girona va ser golejat a casa pel Telecable Gijón, l’actual campió de l’OK Lliga femenina, i que té en les seves files tres jugadores que acaben de formar part de la selecció espanyola que va guanyar el campionat d’Europa. El conjunt asturià va sortir a sentenciar el partit molt aviat i en el minut set de joc ja tenia un 0-3 en el marcador. Les gironines no van poder evitar el domini de les visitants, que van arribar al descans amb un clar avantatge de 0-7. El Girona va disposar d’un penal en els últims minuts que no van transformar.

En la segona meitat, les asturianes es van situar amb un 0-10 i, a dos minuts de la fi, va arribar el primer gol gironí. Daniela Membreño va marcar de penal. (1-10). El segon gol local el va fer la suïssa Jasmin Schuler en els últims segons. Per les asturianes, l’argentina Julieta Fernández va marcar tres gols i la capitana de la selecció estatal Natasha Lee en va fer tres més.