OK Lliga

Triomf més que treballat

Hoquei sobre patins. El Girona planta cara de valent en un gran primer temps, però el Barça solidifica el lideratge imposant la seva llei en el segon

BARÇA 3 GIRONA 0

BARÇA LASSA:Fernández, Gual, Bargalló, Panadero i Álvarez -equip inicial-; Alabart, Pascual, Rodrigues i Roca.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Gómez, Palau i Torner -equip inicial; Oriol Garcia i Palazón.GOLS:1-0 (27’) Panadero. 2-0 (39’) Rodríguez. 3-0 (42’) Pascual.ÀRBITRES:G. Sandoval i O. Escobar.FALTES:8 del Barça i 6 del Girona.

El Barça va derrotar ahir per 3-0 un Citylift Girona rocós que el va neguitejar molt durant la primera part i manté els tres punts de marge sobre el Liceo i el Caldes al capdavant de l’Ok Lliga.

Extremadament ordenat, el Girona, que el curs passat ja va jugar un gran partit al Palau, va fer una defensa de manual en la primera part. Els blaugrana van tenir ocasions en accions gairebé sempre generades des de darrere de la porteria, tot i que la millor va ser un tret exterior de Roca. Llaverola, inspirat, va rebutjar la bola. El Girona no va concedir ni un sol contraatac i va dur el pes de les possessions en els primers compassos tot i que a mesura que avançava el duel va perdre la bola amb més facilitat davant la pressió dels d’Edu Castro. Això no li va impedir tenir les tres ocasions més clares. La primera, en un tret de Marc Palau, tot sol, amb resposta de Fernández. La segona en una acció d’aixeca i pica de Pelicano i, la tercera, en el darrer minut del primer temps, quan Garcia va estar a punt de fer el primer gol en una bona assistència de Torner, que el va deixar sol davant del porter blaugrana. El primer temps va finalitzar sense gols i amb només tres faltes per equip. La perseverança del tot terreny Panadero li va permetre marcar de rebot un rebuig de Llaverola i obrir la llauna (1-0). Alabart, genial, va amagar el tret i va deixar tot sol Rodrigues, que va empènyer al fons de la xarxa al segon pal el 2-0. Gual també va fer una gran assistència que Pascual va rematar (3-0). El Girona, més cansat en el segon temps perquè tenia la baixa del lesionat Manel Garcia –trencament fibril·lar al psoes–, ja no va tenir arguments però progressa adequadament.

LA DADA

0
Boles aturades
durant el partit. Ni cap penal ni cap falta directa. Els tres gols van ser de jugada.