OK Lliga

Preocupació i confiança

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona ha entrat en zona de descens i el seu tècnic diu que no sumar porta intranquil·litat, però que té fe en l’equip

La derrota a la pista del Barça Lassa, el líder, ha fet que el Citylift Girona hagi entrat en la zona de descens –els quatre últims en aquesta temporada–, després de les nou primeres jornades de l’OK Lliga. Els gironins només han sumat cinc punts, amb una victòria i dos empats, fa set jornades que no coneixen la victòria i han perdut els tres darrers partits. L’entrenador de l’equip, Ramon Benito, reconeix que està preocupat per la intranquil·litat que pot comportar a l’equip el fet de no sumar punts, però també diu que confia plenament en el conjunt per sortir d’aquesta situació.

El cert és que el Girona no està jugant malament com es va poder veure contra al Barça dimecres a la nit. Va crear ocasions i va mantenir a zero la seva porteria fins després del descans, tot i la insistència dels blaugrana en atac, un fet que només ho havia aconseguit el Noia al seu pavelló. Aquesta millora defensiva és una de les claus per mirar cap amunt de la taula, segons explica Ramon Benito. Té clar que els pitjors partits de l’equip van ser la derrota a la pista de l’Alcobendas i l’empat a casa contra el Lloret, i diu que en els altres no ho van fer malament. Per l’entrenador del conjunt gironí, els equips encara estan força igualats: “Si mires la classificació, els sis primers estan per sobre els 18 punts però tots els altres estan amb 11. Això demostra que si sumes en dos o tres partits tornes a dalt.” I aquests partits estan a tocar. Després d’haver-se enfrontat als actuals sis primers de la classificació el Girona afronta fins a final d’any cinc partits contra equips de la zona mitja-baixa. “Ara són els rivals que en aquests moments són directes i hem intentar tirar els partits endavant. Hem d’intentar guanyar, sumar, per sortir d’aquí i, per què no?, intentar apropar-nos a la zona alta”, explica el tècnic. El primer és dissabte (19 h) al pavelló de Palau II contra el Voltregà. Ramon Benito diu clarament que confia en l’experiència, la qualitat i la capacitat dels seus homes per abandonar el més aviat millor la zona de descens: “La situació és la que és, i ho hem de tirar endavant.”

EL PROTAGONISTA

El que em preocupa és aquesta sobrepressió que ens podem posar i la intranquil·litat que comporta a l’equip no sumar
Confio en l’equip perquè ha demostrat que té qualitat i capacitat per sortir d’aquí
Crec que hem de tenir aquest punt de paciència, i sobretot ser forts en defensa, que és la clau. En els últims partits ho hem estat fent millor
Ramon Benito
ENTRENADOR DEL CITYLIFT GIRONA

Lesions de tres homes importants

Tres dels teòrics titulars del Citylift Girona han estat lesionats i s’han perdut partits en les primeres jornades. El tècnic només ha tingut disponibles tots els seus homes en dos partits. El fitxatge més destacat, Enric Torner, va començar la lliga recuperant-se d’una lesió i en el primer partit va estar a la banqueta i només va sortir a xutar una falta directa, en el segon va ser suplent i a partir del tercer ja va agafar la titularitat. Raúl Pelicano es va perdre els quatre primers partits per lesió, i després va anar entrant a poc a poc en l’equip. Manel Garcia no va poder jugar per lesió en la quarta jornada –el derbi contra el Lloret–, i va tornar a l’equip en la setena, però en la vuitena, contra el Liceo, es va ressentir de la seva lesió i ara tornarà a estar més d’un mes de baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)