OK Lliga

L’Igualada insisteix una vegada rere l’altra, però perd

Hoquei sobre patins. El Liceo va aprofitar molt millor les seves ocasions de perill

IGUALADA 0 LICEO 2

IGUALADA RIGAT:Deitg, Oriol Vives, Plau, Palau i Molas –equip inicial–; Tety Vives, Bars, Mendez, Marimón i Del Valle.HC LICEO:Malián, Edu Lamas, Torres, Coy i Miras –equip inicial–; Josep Lamas, Carlos di Benedetto, Bridge i Martín Rodríguez.GOLS:0-1 (6’) Torres. 0-2 (30’) Edu Lamas.ÀRBITRES:S. Mayor i D. Cantos.FALTES:6 de l’Igualada i 8 del Liceo.COMENTARI:L’Igualada Rigat va caure derrotat a casa contra el Liceo en un partit en què sempre va lluitar pels punts i va buscar la porteria contrària. Els igualadins van insistir una vegada rere l’altra, i en ocasions la falta d’encert i en d’altres la bona actuació del porter del conjunt gallec Xavi Malián van evitar que poguessin marcar cap gol. En els primers minuts del partit cada equip va enviar una bola al pal, i en el minut 6 va arribar el primer gol del gallecs. Tot i el 0-1 del marcador el partit era anivellat i els locals van mostrar en tot moment les seves ganes de puntuar. En la segona meitat el Liceo va repetir el que havia fet en la primera, marcar molt aviat, i en el minut 5 de la represa va arribar el 0-2. Quedaven vint minuts de partit i l’Igualada va disposar d’ocasions però el gol no va arribar. Els locals van perdre el seu segon partit de manera consecutiva a casa, però es mantenen en la sisena posició de la taula.