OK Lliga

El Barça goleja l’Alcoi sense cap mena de pressa

Hoquei sobre patins. Els blaugrana van arrodonir un resultat clar en els últims minuts del partit i mantenen la imbatibilitat

ALCOI 1 BARÇA 6

PAS ALCOI:Marc Grau, Mataix, Guimaraes, Llisà i Carlos Pérez –equip inicial–; Romano, Domínguez, Castanheira i Monje.BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Álvarez, Pau Bargalló i Panadero –equip inicial–; Pascual, Nil Roca, Alabart, Joao Rodrigues i Sergi Fernández.GOLS:0-1 (16’) Pascual. 0-2 (27’) Álvarez. 1-2 (28’) Llisà. 1-3 (29’) Gual, de penal. 1-4 (48’) Panadero. 1-5 (49’) Álvarez. 1-6 (50’) Álvarez.ÀRBITRES:D. Pico i A. Tavera.FALTES:13 de l’Alcoi i 8 del Barça.

El Barça Lassa va saber controlar l’Alcoi a domicili i va sumar una nova victòria que el manté invicte en el lideratge de l’OK Lliga. La derrota dels locals els envia novament a la darrera posició de la classificació. Els blaugrana van saber esperar el seu moment contra un equip que necessitava sumar punts i que en els primers minuts va sortir amb molta empenta i va posar a prova la defensa i el porter del conjunt blaugrana. Fins al minuts 16 de partit el Barça no va fer el primer gol, i Matías Pascual va anotar el 0-1 amb què es va arribar al descans. A 35 segons del final de la primera meitat, però, els locals van disposar d’un penal que Aitor Egurrola va aturar.

En l’inici de la segona meitat els dos equips van trobar el camí del gol, Pablo Álvarez va fer el 0-2 que va ser contestat per Roc Llisà (1-2) i uns segons després Marc Gual va marcar l’1-3 de penal. Amb aquest resultat favorable els blaugrana no van tenir pressa i van anar desfent una a una les escomeses dels locals. En els darrers dos minuts de partit el Barça va saber sentenciar i completar la golejada. Un gol de Sergi Panadero, i dos gols més de Pablo Álvarez, que en va fer tres, van arrodonir el resultat. El conjunt alcoià va tenir la baixa important de Pere Cañellas per sanció.