OK Lliga

Empat de mèrit del Reus

Hoquei sobre patins. El Lleida Llista va fer una sortida fulgurant i guanyava per 3-0 en només 12 minuts però els de Garcia es van refer

LLEIDA 3 REUS 3

LLEIDA LLISTA BLAVA:Lluís Tomàs, Bruno di Benedetto, Cañellas, Andreu Tomàs i Roberto di Benedetto -equip inicial-; Oruste, Creus i Candanedo.REUS DEPORTIU:Ballart, Salvat, Bancells, Julià i Àlex Rodríguez -equip inicial-; Tiago Rafael i Cristian Rodríguez.GOLS:1-0 (4’) R. di Benedetto. 2-0 (6’) A. Tomàs. 3-0 (12’) Oruste, de falta directa. 3-1 (21’) Salvat. 3-2 (26’) Àlex Rodríguez. 3-3 (36’) Julià, de falta directa.ÀRBITRES:M. Díaz i J. Cosme. Blava a Tiago Rafael i a Candanedo.FALTES:10 del Lleida i 9 del Reus.

El Reus es va sobreposar a l’inici fulgurant del Lleida, que es va avançar per 3-0 en 10 minuts, i va obtenir ahir un empat meritori a l’Onze de Setembre.

L’equip de Folguera va sortir com una piconadora i en 6 minuts ja havia fet dos gols. Una canonada de Roberto di Benedetto i un contraatac culminat per Andreu Tomàs després de robar una bola van situar el 2-0. Una blava a Tiago Rafael va permetre a Oruste marcar de falta directa el 3-0 completant un inici de somni. El Reus va pressionar en els últims minuts i Salvat, que fa una gran temporada, va reduir diferències. Àlex Rodríguez va fer el segon dels visitants i Marc Julià, magistral, va marcar de falta directa l’empat (3-3) arran d’una blava a Candanedo. Els dos equips van jugar els 9 últims minuts amb 9 faltes fins que Roberto di Benedetto va cometre de manera innocent la desena quan faltaven 2 segons per al final. Lluís Tomàs, però, va rebutjar el tret directe d’Àlex Rodríguez en la directa.

Carballeira, cinc partits

El Reus no va poder alinear César Carballeira, que ha estat sancionat d’ofici pel comitè amb cinc partits tot i no veure la vermella. L’acció sobre Carlos Pérez es va produir en el partit Reus-Alcoi de la jornada 7. També ha estat sancionat Pere Cañellas (Alcoi), amb set partits, perquè tot seguit va colpejar Carballeira.