OK Lliga

Ramon Benito no continua com a entrenador del Girona

Hoquei sobre patins. La directiva i el tècnic van arribar a un acord per fer un canvi i buscar la reacció de l’equip. La junta busca el substitut

Ramon Benito no continuarà com a entrenador del Citylift Girona de l’OK Lliga. El tècnic i la junta directiva de l’entitat van arribar a un acord per fer un canvi en la direcció del primer equip després dels mals resultats que l’han situat en les posicions de descens de la màxima categoria. La junta presidida per Marc Avellaneda està negociant amb diversos entrenadors i s’espera poder confirmar el nom del nou tècnic en els pròxims dies. De moment es faran càrrec del primer equip els entrenadors del conjunt de l’OK Lliga femenina, Xavier i Marc Oller. Ramon Benito continuarà com a director esportiu del Girona CH.

El president de l’entitat va explicar que s’havien fixat el partit contra el Voltregà de dissabte passat com l’inici d’una lliga nova per començar a remuntar. Al final el Girona va ser derrotat a casa (1-4) i això ho va precipitar tot. Marc Avellaneda va explicar que l’entrenador Ramon Benito va plantejar a la directiva, després del partit, la necessitat de fer un canvi d’entrenador. El president del Girona vol deixar molt clar que tot el que s’ha fet ha estat consensuat amb el fins ara entrenador, Ramon Benito, i comenta que en la seva faceta de director esportiu també va aportar algun nom a sobre la taula per trobar el seu substitut.

Ramon Benito va explicar que, després de quatre anys al Girona i d’estar molt vinculat a l’entitat com a entrenador del primer equip, director esportiu i entrenador d’algun equip de la base, va creure que el millor per al club era deixar de ser el tècnic de l’equip de l’OK Lliga. El fins ara entrenador va comentar que continuarà en el projecte esportiu dels equips de base, ja que enguany alguns d’aquests equips s’han classificat per a les fases de preferent. Ramon Benito també va explicar que esperava que la seva trajectòria com a entrenador de primer equip no s’acabés aquí, i que per descomptat no es tancava cap porta.

El pròxim compromís del Citylift Girona serà dissabte en l’Europa Cup, en què ha de jugar a casa el partit d’anada dels vuitens de final contra el Lleida Llista, que és l’actual campió de la competició.

TÈCNICS INTERINS

De moment es fan càrrec de l’equip els tècnics del conjunt de l’OK Lliga femenina

CONTINUA AL CLUB

Ramon Benito continuarà fent les tasques de director esportiu de l’entitat
En Ramon Benito ens va comunicar dissabte que ell veia que l’equip necessitava un canvi, que havia de veure una cara nova
Tot ha estat consensuat amb ell, i segueix de coordinador i de director esportiu
Marc Avellaneda
PRESIDENT DEL CITYLIFT GIRONA
Creia que pel bé del Girona la millor opció per tirar endavant la situació del primer equip era que busquessin una cara nova
Segueixo en el projecte esportiu del club, però, per descomptat, no em tanco cap porta
Ramon Benito
EXENTRENADOR DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)