Lliga Europea

La llei del més fort

Hoquei sobre patins. El Noia perd contra el potent Benfica però voreja l’empat de penal a nou segons del final, quan estava en inferioritat numèrica

NOIA 1 BENFICA 2

NOIA:Zapater. Llorca, Esteller, Edu Fernández i Costa -equip inicial-; Humberto i Grau.BENFICA:Henriques, Casanovas, Nicolía, Diogo Rafael i Adroher -equip inicial-; Ordóñez, Neves.GOLS:1-0 (13’) Grau. 1-1 (14’) Adroher. 1-2 (36’) Adroher.ÀRBITRES:M. Galoppi i F. Fronte (ITA). Blava a Grau.FALTES:11 del Noia i 5 del Benfica.

El Noia Freixenet va planta cara en tot moment, però va acabar claudicant davant de la qualitat del Benfica i de l’instint golejador del davanter de Maçanet de la Selva Jordi Adroher, autor dels dos gols del conjunt visitant. La derrota no és irreversible, però el Noia perd una bona oportunitat de fer un cop de puny damunt la taula i de contrarestar la dinàmica negativa després de perdre a la pista del Monza (4-0). El conjunt italià va guanyar ahir a Montreux, i obligarà els catalans a derrotar-los per més de 4 gols si abans no hi ha un miracle.

El primer temps va ser obert i amb ocasions per a tots dos equips, però el Noia va fer treballar més Henriques. Grau va marcar en el minut 13 aprofitant, molt atent, un rebuig de l’exporter del Reus. Un minut després, però, el Noia va perdre una bola de les que no es poden perdre i Adroher no va perdonar en el contraatac.

Adroher va furgar en la ferida en el segon temps (1-2), minuts abans d’un tram final de guió cinematogràfic. El Noia va cometre la desena falta en el minut 48. Lucas Ordóñez va enviar la bola al travesser. Amb encara un minut i mig per al final, Pere Varias va fer asseure Zapater i va fer entrar un cinquè jugador de pista. Però va perdre la bola. Lucas marxava tot sol i Grau, sense porter, li va haver de fer falta per evitar el tercer gol dels visitants. La directa la va llançar Adroher i la va aturar Zapater, que va sortir expressament per a la bola aturada i va tornar a la banqueta. El Noia va seguir atacant amb quatre jugadors –Grau estava expulsat–. Quan faltaven nou segons, el Noia va recuperar la bola i els àrbitres van assenyalar penal favorable als locals. Costa el va llançar i Henriques, especialista en la matèria, va aturar el tret de l’ampostí i l’intent de fer jugada en el rebuig posterior.