el9cers

El Lleida goleja el Girona en els vuitens de l’Europa Cup (1-6)

Hoquei sobre patins. L’Igualada va derrotar el Diessbach (4-1) i el Voltregà va empatar (2-2) a la pista del Juventude de Viana

El Lleida Llista va aconseguir una clara golejada a la pista del Citylift Girona (1-6) en l’anada dels vuitens de final de l’Europa Cup i pràcticament s’ha assegurat la classificació per als quarts de final. L’estrena del nou entrenador del conjunt gironí, Josep Enric Torner, a la banqueta no va ser positiva. En el descans ja hi havia un 1-4 en el marcador.

El Voltregà Stern Motor va aconseguir un valuós empat a la pista del Juventude de Viana portuguès (2-2) en un partit en què es va avançar dues vegades –1-1 en el descans–, però els portuguesos van empatar a un minut del final. L’Igualada Rigat va derrotar per 4-1 el Diessbach suïs i va fer un pas important per classificar-se. Dos gols en cada meitat van assegurar la victòria. Els partits de tornada es jugaran el 19 de gener del 2019.