OK Lliga

El Reus Miró continua invicte

OK Lliga. Àlex Rodríguez va desencallar el matx amb dos gols seguits en només un minut

REUs 5 ALCOBENDAS 2

REUS MIRÓ:Ballart, Salvat, Bancells, Julià, Àlex Rodríguez –equip inicial-, Tiago, Cristian Rodríguez i Escala..ALCOBENDAS:Shehda, Marcos López, Francisco Fernández, Gonzalo Pérez, Artacho –equip inicial-, Aspra, Jorge López, Roca i Miguel López.GOLS:1-0 (5’) Bancells. 1-1 (9’) Gonzalo Pérez. 2-1 (14’) Àlex Rodríguez. 3-1 (15’) Àlex Rodríguez. 4-1 (30’) Cristian. 4-2 (31’) Gonzalo Pérez. 5-2 (34’) Cristian.ÀRBITRES:Javier Amezaga i Rubén Fernández. Blava als visitants Marcos López (4’) i Artacho (32’). .FALTES:6 del Reus i 7 de l’Alcobendas.

El Reus Deportiu continua decidit a mantenir la persecució del Barça i el Liceo i ahir es va desfer amb maduresa de l’Alcobendas, un rival més ferm en atac que no pas en defensa, tot i que finalment els roig-i-negres van acabar celebrant una maneta de gols. Els homes de Jordi Garcia, que encara no han perdut cap partit en aquesta OK Lliga, van mantenir el ritme de les darreres jornades i van solucionar sense patiments el partit, que deixarien mig sentenciat en el descans, amb dos gols d’avantatge. Bancells va obrir la llauna després d’una paret amb Julià, tot i que el conjunt madrileny va sorprendre Ballart mitjançant Gonzalo Pérez. Un temps mort demanat pels locals va resultar determinant per permetre l’enlairament reusenc, ja que Àlex Rodríguez va marcar dos gols en només un minut calcant la jugada: 3-1 en el descans. Després, la irrupció de Cristian Rodríguez i la seva capacitat per definir els contracops van ser massa per a un Alcobendas que, tot i acostar-se (4-2), ja no va tenir forces per aixecar-se.