OK Lliga

El teorema de la qualitat

OK Lliga. El Lloret, valent, fa un partit prou digne però no pot contrarestar ni la capacitat de definició del Barça ni la seva voracitat per robar boles

LLORET 1 BARÇA 3

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Àlex Grau i Aguirre –equip inicial–; Farré i Le Berre.BARÇA LASSA:Fernández, Gual, Álvarez, Bargalló i Roca –equip inicial–; Panadero, Rodrigues, Pascual i Joseph.GOLS:0-1 (3’) Álvarez, de falta directa. 0-2 (15’) Rodrigues. 0-3 (27’) Panadero. 1-3 (49’) Lluís Grau.ÀRBITRES:A. Gómez i J. Garcia. Blava a Plaza.FALTES:7 del Lloret i 6 del Barça.

El Barça va fer la feina ahir a la pista del Lloret i manté el lideratge de l’OK Lliga sense dubtes. Edu Castro no va alinear Ignacio Alabart per una contusió a la cuixa esquerra, però va recuperar Panadero, que no havia jugat contra el Lleida. Va ser el darrer partit dels blaugrana abans de volar demà cap a l’Argentina per jugar la final a quatre de la copa intercontinental. El Lloret va fer un partit prou digne però la qualitat, la rotació i la despesa física del Barça, que va robar moltes boles, li van ser inassumibles.

Les lleugereses defensives en els primers dos minuts es van traduir en ocasions clares i estèrils –sobretot una del local Aguirre en la primera acció del partit en un rebot llarg de la tanca–, fins que Plaza va travar Roca amb l’estic des de terra i els àrbitres li van mostrar la blava. La directa la va clavar Álvarez, marcant el seu gol número 449 en l’OK Lliga i convertint-se en el màxim golejador de la competició des que es va batejar així per davant de Raül Marín (448). El Barça va generar més perill a partir del joc interior amb les bones passades de Bargalló i Gual però Serra, el porter local, responia amb fermesa. No va poder fer res, però, quan Rodrigues va rematar una bona bola interior de Pascual. Una galleda d’aigua freda per l’esforç solidari que estava fent el Lloret en defensa. A 2:17 del descans els àrbitres van anul·lar un gol al jove del Barça Alex Joseph. Lluís Grau es va quedar sol davant de Fernández, però el porter va aturar amb solvència (23’). En tota la primera part, l’equip de Josep Codina només va fer una falta i el Barça en va cometre quatre. Tot just arrencar el segon temps, Lluís Grau, a boca de canó, va fer lluir-se Fernández. El rebuig el va aprofitar el Barça per fer un ràpid contraatac que Panadero va convertir en el 0-3. Roca va enviar la bola al pal (34’) en una fase en què el Barça se sentia còmode al davant tot i que el Lloret tampoc renunciava a res en atac. Serra va evitar que el Barça fes més gols i el Lloret va perseverar fins que Lluís Grau, amb un potent xut exterior a 1:05 del final, va fer el gol de l’honor local.