Més hoquei

El Citylift Girona veu porteria i venç el Vilanova

OK Lliga fem. Les gironines es consoliden en la meitat de la taula

GIRONA 5 VILANOVA 1

CITYLIFT GIRONA:Díaz, Romaguera, Vall, Castro i Piqué –equip inicial–; Fontrodona, Membreño, Roure, Schuler i Puigdevall.CP VILANOVA:Briva, Miret, Nas, Ambrós i Cordoba –equip inicial–; Paula Garcia, Aina Martínez, Agustí, Pascual i Baldrich.GOLS:1-0 (9’) Romaguera. 2-0 (12’) Schuler. 2-1 (24’) Miret. 3-1 (27’) Romaguera. 4-1 (44’) Piqué. 5-1 (48’) Castro.ÀRBITRE:X. Buixeda.FALTES:7 del Girona i 10 del Vilanova.

El Citylift Girona femení va aconseguir una important victòria contra un rival directe, el Vilanova, i es va consolidar en la meitat de la classificació de l’OK Lliga femenina. Les gironines van atrapar les vilanovines en la taula i amb la tercera victòria de la temporada s’allunyen de la zona de descens. El Girona va saber veure la porteria contrària i va aconseguir una clara victòria. En els primers minuts Alba Romaguera i Jasmin Schuler van situar el 2-0 en el marcador, i tot i que es va arribar al descans amb un mínim avantatge (2-1), en la segona van assegurar la victòria. Alba Romaguera, va fer dos gols, Xantal Piqué i Laia Castro van completar la golejada.