OK Lliga

No sap puntuar a fora

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona va perdre contra el Calafell un partit amb un festival de gols dels dos equips

CALAFELL 6 GIRONA 5

CALAFELL TOT L’ANY:Serra, Romeu, Torné, Àngel Rodríguez i Pujol. –equip inicial–; Oriol Palau, Vázquez, Ferrer, Martí i Andreu.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Gómez, Marc Palau i Torner –equip inicial–; Oriol Garcia, Palazón, Francisco Fernández i Coll.GOLS:0-1 (3’) Marc Palau. 1-1 (5’) Romeu. 1-2 (18’) Marc Palau. 1-3 (21’) Palazón. 2-3 (28’) Romeu. 3-3 (30’) Romeu. 4-3 (32’) Torné. 4-4 (35’) Marc Palau. 5-4 (36’) Oriol Palau. 5-5 (40’) Oriol Garcia. 6-5 (41’) Oriol Palau.ÀRBITRES:D. Godia i G. Gorina.FALTES:5 del Calafell i 8 del Girona.COMENTARI:El Citylift Girona continua sense saber com sumar un punt a fora i contra el Calafell va sumar la seva setena derrota en set desplaçaments. Els penedesencs van trencar amb aquesta victòria una mala ratxa de quatre derrotes de manera consecutiva. Els gironins van fer una bona primera part i després d’inaugurar el marcador es van saber distanciar amb un 1-3 i amb aquest resultat es va arribar al descans. En la segona meitat, però, el Calafell va remuntar fins al 4-3. A partir d’aquí els dos equips van trobar el camí del gol però els locals sempre es van mantenir al davant i els visitants van fent empats provisionals. El Calafell va fer el 6-5 i el Girona ja no va poder empatar.