OK Lliga

De San Juan a Reus

Hoquei sobre patins. El Barça passa avui una prova de foc contra un dels seus rivals més qualificats (21 h/E3)

De San Juan a Reus, el Barça Lassa visita avui el Palau d’Esports (21 h / Esport 3), un altre dels temples de l’hoquei sobre patins, disposat a continuar eixamplant la diferència amb un dels seus immediats i més qualificats perseguidors. El Reus, que té el millor llançador de faltes directes de la competició–l’exblaugrana Marc Julià–, és tercer empatat a punts amb el segon, el Liceo, i l’any passat va trencar la condició d’invictes als blaugrana (3-2). És, a més, l’únic equip que igual que el Barça encara no ha perdut en aquesta lliga, un mèrit tenint en compte que a l’estiu va perdre de cop tres figures mundials com Casanovas, Marín i Torra. Els roig-i-negres, que tenen la baixa de Carballeira per sanció, han sumat fins ara quatre punts menys –cinc empats–que el Barça, que acumula onze triomfs i només un empat, a la pista del Noia.

Els d’Edu Castro, que dijous van fer el primer entrenament de la setmana després de jugar i guanyar la Intercontinental a l’Argentina el cap de setmana passat contra el Porto i que podrien notar el desgast, tenen pendent el partit de la jornada passada a casa contra el Lleida –8 de gener–. El Reus, lògicament, ha intentat que el Palau d’Esports tingui l’ambient de les gran ocasions i s’espera una bona entrada com és habitual sempre que el rival és el Barça.

Tres equips lluiten per la copa

Amb els set primers de la taula ja classificats –Barça, Liceo, Reus, Lleida, Igualada i Noia–, la lluita per obtenir l’única plaça que queda per assignar per jugar la copa que es jugarà al febrer a Reus centra l’interès de la zona mitjana de la taula amb quatre equips implicats, el Voltregà, l’Alcobendas, el Calafell i el Lloret, que amb el triomf a Sant Hipòlit de la jornada anterior s’ha afegit a la festa. Falten dues jornades per acabar la primera volta i les combinacions són múltiples, tot i que és evident que el Voltregà, vuitè amb un punt més que el seus tres perseguidors, depèn exclusivament d’ell mateix per segellar el passaport. No és menys cert que el seu calendari no és gaire bo. Avui visita Lleida i el 12 de gener rebrà el Reus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)