Més hoquei

La selecció catalana cau contra Xile (2-6)

La selecció catalana masculina d’hoquei sobre patins ha perdut contra Xile (2-6) aquesta tarda en el duel amistós disputat a Mataró en el marc de la segona edició de la Festa Solidària Nadal Sobre Rodes. Enguany, la recaptació obtinguda va destinada íntegrament a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer. La jornada s’ha completat amb el primer m Memorial Irene Llobet, que ha aplegat nens procedents de les escoles de vuit clubs catalans.

El combinat xilè, que s’ha avançat amb dos gols matiners a càrrec d’Álvaro Osorio i Ángel Vera, s’ha mostrat molt efectiu a l’hora d’imprimir velocitat a la bola i sortir al contraatac, mentre que en defensa ha mostrat molt sòlida. De fet, ja a la segona part, el desavantatge per als de Jordi Camps s’ha ampliat fins el 0-5 amb els gols de Felipe Márquez, Alvaro Osorio –el segon– i Armando Quintanilla. En la recta final la selecció, tot i el desgats acumulat pels seus integrants –molts d’ells van jugar dissabte partits de l’OK lliga– ha pogut ajustar el resultat mitjançant els gols registrats per Joan Salvat (1-5) i Roger Bars (2-5). El capità xilè Nico Fernández, però, ha estat l’autor del darrer gol de l’amistós (2-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)