OK Lliga

El Lleida contraataca al Palau Blaugrana (3-3)

Hoquei sobre patins. L’equip d’Albert Folguera li aixeca un 2-0 al Barça i se situa 2-3 amb ràpides transicions. Álvarez salva els mobles dels locals

El Lleida Llista no s’ha atabalat quan perdia per 2-0 en el primer temps a la pista del Barça i ha esgarrapat un empat valuós (3-3) i molt meritori en el partit ajornat corresponent a la tretzena jornada de l’OK Lliga. L’empat li permet seguir optant a ser cap de sèrie en la copa. El Barça, que ha hagut de córrer per salvar un punt amb un gol d’Álvarez (44’) quan perdia per 2-3, desaprofita una bona oportunitat per allunyar una mica més els seus rivals directes, tot i que continua lider destacat de l’OK Lliga amb 4 punts de marge sobre el Liceo i 6 sobre el Reus. L’eficàcia defensiva del Lleida i la seva facilitat per fer mal en els contraatacs li han permès plantar cara de valent al campió, que acumula dos empats seguits. Els gols del Barça els han fet Panadero, Alabart i Álvarez. Per part del Lleida, han marcat Creus, Bruno di Benedetto i Candanedo en tres contraatacs de llibre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)