OK Lliga

El Lloret lluita per entrar a la copa

Hoquei sobre patins. A falta de l’última jornada de la primera volta hi ha una plaça lliure i quatre equips amb possibilitats

El Lloret Vila Esportiva és un dels quatre equips que en l’última jornada de la primera volta lluiten per ocupar la darrera plaça per jugar la copa. Els lloretencs visiten el Sant Cugat, que és en zona de descens, però no depenen de si mateixos. Els quatre equips implicats són el Voltregà, el Calafell i el Lloret, que estan empatats a 15 punts, i l’Alcobendas, que en té 14. Per desfer els empats a punts es fa servir la diferència de gols general i el Lloret la té de -17. El Calafell la té de -16 i el Voltregà i l’Alcobendas, amb un punt menys, de -9. A banda de buscar la victòria, el Lloret ho ha de fer per el major nombre de gols i esperar a veure què fan els rivals.

Sortir de la cua

El Citylift Girona tanca la primera volta visitant el Noia i en l’última posició de la classificació. Els gironins necessiten la victòria per mirar de sortir de la cua de la taula, però davant tenen un equip que encadena cinc jornades sense perdre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)