Lliga Europea

El Manlleu goleja el campió

Hoquei sobre patins. El Manlleu venç el Gijón (5-0) i el Palau derrota el Noisy Le Grand (10-0) i encarrilen els quarts de la lliga europea femenina. El Voltregà perd contra el Benfica (2-1)

El Manlleu i el Generali Palau van encarrilar els quarts de final de la lliga europea femenina al guanyar clarament en els seus pavellons als seus rivals, i el Voltregà va perdre per la mínima fora de casa i haurà de remuntar un gol. El Manlleu va fer un gran partit contra el campió, el Telecable Gijón. i el va golejar per 5-0. Al descans el conjunt osonenc ja guanyava per 2-0 amb gols de Laura Barcons i María Díez, i en la segona meitat va ampliar el marcador amb dos gols d’Anna Casarramona i un altre d’Ona Castellví que van completar el 5-0.

El Generali Palau va superar completament al Noisy Le Grand Francès i el va derrotar per 10-0. Cinc gols en cada meitat van deixar sentenciat el partit i els quarts de final. El Voltregà va perdre a la pista del Benfica portuguès, el subcampió de la lliga europea femenina, però el 2-1 final és un bon resultat per intentar resoldre l’eliminatòria a casa. Judit Burgaya va avançar al conjunt osonenc i les portuguès van donar la volta al marcador abans del descans. En la segona meitat hi van haver ocasions però no hi va haver gols. Els partits de tornada es disputaran el 16 de febrer.