OK Lliga

El Caldes, quart cap de sèrie

OK Lliga. El Lleida cau al Vendrell, que suma el seu segon triomf, i no aprofita la derrota dels calderins per posicionar-se en la copa

LICEO 4 CALDES 0

HC LICEO:Malián, J. Lamas, E. Lamas, Torres i Coy -equip inicial-; Miras, Di Benedetto, Payero i Bridge.RECAM LÀSER CALDES:Campor, Rovira, Galbas, A. Acsensi i Borja -equip inicial–; Rosa, Ricart, Blanqué i R. Acsensi.GOLS:1-0 (6’) Torres. 2-0 (27’) E. Lamas. 3-0 (38’) Torres. 4-0 (40’) Torres.ÀRBITRES:A. Veiga i M. Díaz.FALTES:11 del Liceo i 6 del Caldes.

EL VENDRELL 3 LLEIDA 1

CE VENDRELL:Camps, Ferrer, Caaso, Necchi i Pellizzari -equip inicial-; Miquel, Nájera, Lecha i Mudarra.LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Cañellas, Oruste, Andreu Tomàs i Roberto di Benedetto -equip inicial-; Bruno di Benedetto, Creus i Candanedo.GOLS:1-0 (29’) Ferrer. 1-1 (38’) Oruste. 2-1 (43’) Necchi. 3-1 (49’) Miquel (fd).ÀRBITRES:J.J. Melero i I. López. Blaves a Casado, Necchi, Bruno i Creus.FALTES:5 del Vendrell i 10 del Lleida.

El Recam Làser Caldes no va tenir arguments per frenar el potencial del Liceo a Riazor (4-0) amb un David Torres (3) molt inspirat, però recull els fruits d’una primera volta excepcional i serà cap de sèrie en la copa. El Lleida li hauria pispat el privilegi amb un triomf al Vendrell, però els de Gonzalo Medina es van aferrar a la pista i van obtenir el seu segon triomf dels curs i fan un pas endavant contra un rival molt potent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)