Lliga Europea

Triomf còmode del Reus

Lliga Europea. L’empat del Lodi contra el Porto, però, obligarà els reusencs a guanyar a casa els italians i a puntuar contra els portuguesos

REUS 5 SAINT OMER 3

REUS MIRÓ:Ballart, Bancells, Joan Salvat, Julià, Àlex Rodríguez –equip inicial-, Carballeira, Cristian Rodríguez, Tiago Rafael i Escala.SAINT OMER:Chambell, Barengo, Le Roux, Cuenca, Da Costa –equip inicial–, Ricaille i Quentin Podevin.GOLS:1-0 Joan Salvat (5’). 2-0 Cristian Rodríguez (14’). 3-0 Cristian Rodríguez (19’). 3-1 Cuenca (30’). 3-2 Da Costa (34’). 4-2 Cristian Rodríguez (36’). 5-2 Àlex Rodríguez (39’). 5-3 Ricaille (48’).ÀRBITRES:Steff Jordi i Roland Eggimann. Blava al local Carballeira (33’) i als visitants Barengo (31’) i Podevin (39’).FALTES:9 del Reus i 6 del Saint Omer.

El Reus Deportiu Miró va complir amb les expectatives i va assolir la victòria (5-3) contra el Saint Omer en la quarta jornada de la Lliga Europea, triomf que el manté amb possibilitats d’arribar a quarts, tot i que l’empat del Lodi contra el Porto obligarà els reusencs a guanyar a casa els italians i a puntuar contra els portuguesos. El partit va ser fàcil per als roig-i-negres, que van realitzar un primer temps amb intensitat en què ja van deixar la feina mig feta (3-0). Però ja se sap que les confiances són males companyes i una baixada en el ritme de joc va ser l’oportunitat que esperava l’equip francès per ensenyar les urpes: 3-2 en el 34’. Immediatament, el conjunt de Jordi Garcia es va activar i en un tres i no res va tornar a escapar-se amb la culminació d’un hat-trick de Cristian Rodríguez. El darrer gol visitant va maquillar el resultat final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)