OK Lliga

Tres gols de Sergi Pla donen el triomf a l’Igualada

VIC 0 IGUALADA 3

CP VIC:Burgaya, Mangas, Oller, Galán i Tirso Gómez –inicial–; Carles Sánchez, Urbano, Terns, Buixaderas i Raurell.IGUALADA RIGAT:Deitg, Molas, Pla, Baliu i Tety Vives –inicial–; Oriol Vives, Bars, Mendez, Yeste i Del Valle.GOLS:0-1 (25’) Pla. 0-2 (36’) Pla. 0-3 (37’) Pla, de falta directa.ÀRBITRES:A. Gómez i A. Godina. Van mostrar targeta blava a Galán.FALTES:13 del Vic i 6 de l’Igualada.COMENTARI:Tres gols de Sergi Pla, dos en la segona meitat amb un minut de diferència, van donar la victòria a l’Igualada en la visita a la pista del Vic, que feia set partits que no perdia.