OK Lliga

El Barça venç el Liceo (6-2) i acarona el títol d’OK Lliga

Hoquei sobre patins. L’equip blaugrana remunta un gol advers i ja li treu set punts i la diferència de gols al conjunt gallec

El Barça Lassa de derrotat aquesta nit al Palau el Liceo (6-2) i deixa l’OK Lliga mig sentenciada perquè ja li treu set punts i l’average al conjunt gallec, al qual ja va batre a Riazor en el primer partit de la competició. Falten encara catorze jornades per al final, però la solvència del vigent campió en totes les competicions i el seu fons d’armari fan presagiar que revalidarà el títol si no passa res d’estrany. De fet, el Barça només ha empatat tres partits dels setze que ha jugat i és l’únic equip que manté la condició d’invicte. El Liceo s’ha avançat en el primer minut, però el Barça ha remuntat abans de la mitja part (2-1). Els gols del conjunt blaugrana els han marcat Rodrigues (2), Álvarez (2), Gual i Bargalló. Per part dels gallecs, els dos gols els ha marcat Miras.

Els set partits que faltaven per completar la jornada que va arrencar diumenge amb el Calafell Tot l’Any-Lloret Vila Esportiva(4-3) s’han jugat avui. La resta de resultats han estat: Voltregà Stern Motor- Alcobendas (4-3); Vendrell-Reus Deportiu Miró (1-2); Sant Cugat-Lleida Llista Blava (3-1); Vic-Igualada Rigat (0-3); Noia Freixenet-Alcoi (5-1); Citylift Girona-Recam Làser Caldes (1-1).

La gran sorpresa de la jornada, sense dubte, l’ha donat el Sant Cugat, que ha derrotat el Lleida Llista i surt de la zona de descens