OK Lliga

El Lloret perd i entra en la zona de descens

OK Lliga. Els lloretencs són superats pel Vic, un rival directe, en la segona meitat i encadenen la tercera derrota consecutiva. Dos gols en mig minut han canviar el signe del partit

LLORET 2 VIC 4

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Farré, Plaza i Aguirre –equip inicial–; Le Berre, Joan Gelmà, Noguero, Xavier Pérez i Perarnau.CP VIC:Burgaya, Mangas, Oller, Urbano i Tirso Gómez –equip inicial–; Carles Sánchez, Terns, Saladrigues, Buixaderas i Raurell.GOLS:1-0 (15’) Le Berre. 1-1 (31’) Tirso Gómez. 1-2 (31’) Oller. 1-3 (36’) Tirso Gómez. 2-3 (44’) Noguero. 2-4 (50’) Tirso Gómez.ÀRBITRES:I. González i J.J. Melero.FALTES:6 del Lloret i 11 del Vic.

El Lloret Vila Esportiva va perdre a casa contra el Vic, un rival directe, i va entrar en la zona de descens, les últimes quatre posicions. Els lloretencs han encadenat tres derrotes de manera consecutiva i els osonencs s’allunyen una mica més de la zona perillosa.

En la primera meitat els selvatans van controlar el partit i, tot i que van tenir un penal en contra, el Vic no el va poder transformar. En el minut quinze, Antoine Le Berre va culminar una jugada ràpida i va fer l’1-0, amb què es va arribar al descans.

El Vic es va mostrar molt més efectiu de cara a la porteria contrària en la segona meitat i Tirso Gómez va empatar amb un xut de lluny en el minut 31. No havia passat ni mig minut quan Jassel Oller va robar una bola i va fer l’1-2. Cinc minuts després, Tirso Gómez va ampliar l’avantatge visitant (1-3). El Lloret va continuar lluitant i va tenir ocasions. A nou minuts del final, Joan Gelmà no va poder marcar de falta directa, però tres minuts després, Joel Noguero va fer el 2-3. Els lloretencs van buscar l’empat, van atacar amb cinc homes i sense porter en el darrer minut. El Vic va recuperar una bola i va marcar el 2-4 a porta buida a falta de nou segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)