OK Lliga

Contra dos equips de la zona alta

Hoquei sobre patins. El Girona rep l’Igualada i el Lloret visita el Noia, tots dos demà, en la lluita per sortir del descens

El Citylift Girona i el Lloret Vila Esportiva s’enfronten demà contra dos equips de la zona alta de la taula, l’Igualada Rigat, el setè, i el Noia Freixenet, el quart, respectivament. Els gironins venen de guanyar a la pista de l’Alcoi i de deixar l’última posició de la taula, i han puntuat en els dos últims partits. Necessiten una victòria a casa per mantenir-se en la lluita per la permanència. Ara estan a tres punts de la primera plaça de salvació. El conjunt igualadí encadena dues victòries seguides i està lluitant per mantenir-se en la part alta.

Els selvatans van entrar en la zona de descens en l’última jornada, però tenen els mateixos punts que el primer equip que se salvaria. El Lloret te una complicada visita a la pista del Noia, el quart classificat. Els de Sant Sadurní han vist trencada la seva ratxa de set partits sense perdre, però al seu pavelló no han estat derrotats, només han cedit dos empats i han guanyat els últims quatre partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)