OK Lliga

Derbi gironí en plena lluita en la zona de descens

Hoquei sobre patins. El Lloret Vila Esportiva rep el Citylift Girona (20:15 h) en un duel en què tots dos tenen la necessitat de sumar punts

El Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona arriben al derbi de les comarques gironines (20:15 h) en una situació complicada, ja que tots dos estan en la zona de descens i lluitant per sortir d’aquestes posicions. Els selvatans són els tretzens –primera plaça que fa baixar– amb 15 punts i els gironins estan al seu darrere, en el catorzè lloc, amb dos punts menys, 13. Els dos equips necessiten la victòria, o com a mínim puntuar, per mantenir la seva lluita per la permanència.

El Lloret i el Girona arriben a aquest enfrontament amb unes ratxes de resultats oposades. Els locals han perdut els quatre últims partits i això els va fer entrar en les posicions de descens. Els gironins han puntuat en els darrers tres partits –empat, victòria, empat–, i això els ha fet deixar de ser els cuers de la taula, posició en què van acabar la primera volta.

Els tècnics dels dos equips, Josep Codina pel Lloret i Josep Enric Torner pel Girona, són molt conscients de la posició que ocupen i que han de treballar dia a dia i partit a partit per intentar sortir-ne. L’entrenador del conjunt selvatà explica que el seu objectiu és mantenir-se i que eren conscients que podien estar en aquesta zona al llarg de la temporada. En aquest derbi no podrà comptar amb Àlex Grau, que continua lesionat. El tècnic del conjunt gironí comenta que amb els últims punts sumats han anat recollint el fruit del treball del dia a dia, i això ha fet pujar els ànims. També destaca que amb el retorn de Manel Garcia tindrà tots els jugadors disponibles per primer cop aquesta temporada.

RATXES OPOSADES

Els selvatans encadenen quatre derrotes seguides i els gironins, tres partits puntuant

ELS PROTAGONISTES

És clar que hem de puntuar, hem de defensar molt fort i intentar guanyar. Suposo que el que faci menys errors en traurà profit
Estem una mica necessitats tots dos. El Girona, pel potencial que té, és una sorpresa que estigui així
Josep Codina
ENTRENADOR DEL LLORET
Hem de ser seriosos, continuar guanyant confiança per tenir tranquil·litat i que cada jugador faci el que sap fer
Tots dos tenim el mateix problema, no ens agrada estar en aquesta zona. És un derbi una mica diferent
Josep Enric Torner
ENTRENADOR DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)