OK Lliga

El Girona surt del descens

OK Lliga. Empata contra el Lleida en un partit disputat i encadena cinc partits puntuant. Oruste fa els dos gols visitants

GIRONA 2 LLEIDA 2

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Palau i Torner –equip inicial–; Manel Garcia, Oriol Garcia, Palazón, Duran i Coll.LLEIDA LLISTA:Folguera, Bruno di Benedetto, Cañellas, Andreu Tomàs i Roberto di Benedetto –equip inicial–; Oruste, Creus, Candanedo, Raúl Fernández i Besora.GOLS:1-0 (14’) Oriol Garcia. 1-1 (30’) Oruste. 2-1 (35’) Marc Gómez. 2-2 (44’) Oruste.ÀRBITRES:G. Sandoval i I. González.FALTES:9 del Girona i 8 del Lleida.

El Citylift Girona va empatar a casa contra el Lleida Llista i va sortir de la zona de descens. Els gironins encadenen cinc partits sense perdre, en aquest inici de la segona volta. En el Lleida Maxi Oruste va marcar els dos gols.

Els lleidatans van intentar tenir el domini del partit en l’inici, i els gironins van buscar el contraatac. Els locals van enviar una rematada al pal i poc després Oriol Garcia va fer l’1-0 alguns segons després d’haver entrar a la pista. En la segona meitat Oruste va empatar i Marc Gómez va tornar a avançar el seu equip. El Lleida va buscar l’empat, va enviar una bola al pal i a sis minuts de la fi novament Maxi Oruste va marcar i va tornar a empatar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)