Lliga Europea

El campió segella el passi a quarts de la lliga europea

Hoquei sobre patins. El Barça s’exhibeix a Follonica (0-4) i acaba primer de grup, el Noia disfruta a Montreux (0-6) i el Reus venç el Lodi (6-3)

El Barça Lassa ha exercit de dominador de l’hoquei sobre patins europeu i ha certificat a la pista del Follonica (0-4) el seu accés als quarts de final de la lliga europea com a primer del grup A, aprofitant l’ensopegada increïble de l’Oliveirense a la pista del Quévert (4-2). El Noia també ha fet els deures amb un triomf contundent a Montreux (0-6) però haurà d’esperar a la sisena i última jornada –el 9 de març–de la primera fase per segellar el bitllet. El Noia depèn d’ell mateix en el duel que jugarà a casa contra el Monza i en farà prou amb un triomf sigui quin sigui el marge, ja que els italians han sucumbit a casa contra el Benfica (0-5), que ja és primer de grup. El Reus, per la seva banda, ha superat el Lodi (6-3) i també es jugarà l’accés en l’última jornada, tot i que l’empat pírric del Porto (4-4) a la pista del Saint Omer ha estat una mala notícia. El conjunt portuguès rebrà els reusencs, però necessitarà puntuar per ser primer de grup. El Lodi, ara tercer amb dos punts menys que el Reus, jugarà a casa contra els francesos i resarà també per la derrota catalana. Sigui com vulgui, el Reus ha superat l’average amb el Lodi –3-1 en la primera volta– i en farà prou amb un empat per acabar segon de grup. Si venç al Dragâo Caixa, serà primer.

El Voltregà Stern-Motor, el Manlleu i el Palau han segellat la classificació per jugar la final a quatre de la lliga europea –16 i 17 de març–, un gran èxit de l’hoquei sobre patins català. El Voltregà jugarà contra l’Iserlhon alemany, mentre que el Manlleu i el Palau disputaran una semifinal catalana. El Voltregà Stern-Motor ha protagonitzat la remuntada de la jornada davant del potent Benfica, al qual ha derrotar per 3-1 eixugant el 2-1 en contra de l’anada. El Manlleu ha fet valer el 5-0 de l’anada a la pista del Gijón. Les asturianes guanyaven per un amenaçador 3-1 a la mitja part, però l’equip osonenc va reaccionar i va reduir diferències (4-3). El Palau duia un 10-0 de l’anada davant del feble Noisy Le Grand francès i ha rubricat l’accés a les semifinals també amb autoritat: 1-4.

En l’Europa Cup, els catalans també han viscut una jornada lluïda en l’anada dels quarts. El Voltregà ha guanyat a la pista del Wolfurt (1-8), el Lleida Llista ha vençut a Nantes (3-5) i l’Igualada Rigat ha perdut per la mínima a la pista del Sarzana (5-4) en un partit en què es va avançar quatre cops: 0-1, 1-2, 2-3 i 3-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)