Copa

Un partit dels d’abans

La copa. El Noia discuteix el triomf a l’intractable Barça en un duel intens i polèmic. El rival blaugrana és el Caldes, que mai havia jugat la semifinal

BARÇA 4 NOIA 2

BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Álvarez, Bargalló i Panadero -equip inicial-; Pascual, Rodriuges, Alabart i Roca.NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Costa, Humbeto i Llorca -equip inicial-; , .Aagonès, Grau i Edu.GOLS:1-0 (14’) Rica 2-0 (17’) Roca. 2-1 (20’) Humberto. 3-1 (36’) Rodigues. 3-2 (43’) Aragonès. 4-2 (48’) Álvarez, de falta directa.ÀRBITRES:Ó. Valverde i Á. Tavera. Blava a Esteller i Costa.FALTES:10 del Barça i 14 del Noia.PÚBLIC:Uns 800 espectadors

Sang, suor i gols va necessitar el Barça Lassa per derrotar el Noia Freixenet, i jugarà avui la seva enèsima semifinal de copa contra un nouvingut com és el Recam Làser Caldes, que mai abans hi havia arribat. El conjunt d’Edu Castro es va endur un partit dur, intens i polèmic en què el Noia, sempre competitu, va reclamar iradament les decisions arbitrals i en que el Barça no va perdonar.

Una relliscada de Llorca i el seu desplaçament de bola va ser sancionada amb una directa que Álvarez va llançar al pal en la primera gran ocasió del partit (8’). Pascual va superar Grau i va encarar Zapater en un un contra un. En la jugada posterior, Aragonès, el millor del Noia, també es va presentar tot sol davant d’Egurrola. tots dos porters estaven sòlids. El partit era vistós i amb un ritme alt de circulació de bola agraït, tot i que amb força trompades. I va ser llavors quan Roca va iniciar el seu recital. Primer entrant fins al cuina i trencant Zapater (1-0) i després superant de nou el seu marcador i perforant la porteria rival (2-0) com una llevantada. Varias va demanar temps mort i el Noia es va recompondre. Aragonès, el millor del Noia en el primer temps, va engaltar de fora i Humberto va marcar el rebuig (2-1). Tot i el tret a pal d’Álvarez van ser els millors minuts del esperonats sadurninencs, que van cloure la primera part amb nou faltes i l’amenaça imminent de la directa.

El Noia estava aguantant una eternitat amb les nou faltes, però Joâo Rodrigues va trencar provisionalment el partit amb una genialitat. Va roba la bola i va trobar l’escaire de Zapater arrossegant la bola. A 10:30 del final Humberto va cometre la desena. Zapater va neutralitzar l’intent de Rodrigues en la directa. Una feina menys per als de Varias. El Barça tenia vuit faltes.El Noia mai es dona per vençut i Aragonès, amb un tret ras, va fer por (3-2) amb 6:40 per davant. Una acció evitable d’Esteller, que va empènyer Gual, va merèixer la blava. Bargalló va estavellar la boa al travesser.El partit era un partidàs amb constants accions amunt i avall. El Barça no va gestionar bé la superioritat i va cometre la desena a 2:47. Egurrola, cortit en mil batalles, va aturar l’intent de Llorca. A 2:02, Varias, valent, va ordenar atac de cinc jugadors substituint el porter però Álvarez va sentenciar executant una directa després d’una blava molt protestada a Costa.

3
RECAM LÀSER CALDES:
Campor, Rovira, Galbas, A. Acsensi i Giménez -equip inicial-; R. Acsensi, Rosa, Ricart i Blanqué.
1
VOLTREGÀ STERN-MOTOR:
Roca, Vargas, Ordeig, Armengol, i Ballart -inicial-; Manrubia, Molas i Gallifa.
GOLS:
1-0 (34’) Giménez. 2-0 (37’) Rovira. 3-0 (43’) Giménez. 3-1 (49’) Ballart, de falta directa
ÀRBITRES:
J.A. Ribó i A. López. Blava a Molas (2).
FALTES:
10 del Caldes i 10 del Voltregà.
COMENTARI:
El primer temps va ser molt igualat. El Voltregà, però, liderat per Petxi Armengol, va tenir més accions interiors i de contraatac. El Caldes ho va intentar amb trets exteriors. El joc va ser intens però els dos porters van respondre amb fermesa les accions proposades pels jugadors contraris. El segon temps va ser força més entretingut. Giménez va posar aprova Roca en una bola interior interior ben generada per l’actiu Ricart (28’). Ballart va replicar enviant la bola al pal (29’) en un inici de segon temps més prometedor en termes globals. Ballart va tenir una bona ocasió a boca de canó però en el contraatac posterior Álvaro Giménez va fer l-10 amb un tet exterior ras. I Rovira, des del mateix cantó, va trobar l’escaire (2-0). Tot seguit, Campor li va aturar un penal a Gallifa (38’), Ordeig va estavellar un tret ras la pal (41’) i Roca va malbaratar la directa llançada per Rovira arran d’una blava a Molas (32’). El jugador del Voltregà va rebre dues blaves, la segona per protestar. Rovira va assistir Giménez al segon pal i aquest va rematar la feina (3-0). Amb les desenes faltes, Blanqué va fallar la directa i Ballart va fer el gol de l’honor.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)