OK Lliga

El Lloret falla dues directes

Hoquei sobre patins. L’equip de Josep Codina desaprofita les accions de bola aturada en el segon temps i torna a la zona de descens

LLORET 0 CALDEs 0

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Àlex Grau i Aguirre –equip inicial–; Gelmà, Le Berre i Farré.RECAM LÀSER CALDES:Campor, Rovira, Galbvas, A. Acsensi i Giménez –equip inicial–; R. Acsensi, Rosa, Ricart i Blanqué.ÀRBITRES:M. Díaz i J. Sánchez. Blava a R. Acsensi.FALTES:9 del Lloret i 12 del Caldes.

El Lloret Vila Esportiva va esgarrapar un empat contra el Caldes en un partit sense gols que el retorna a la zona de descens a causa del triomf del Citylift Girona. Ferms en defensa, els de Josep Codina van tenir dues faltes directes per guanyar el partit però no les van aprofitar.

La primera part va ser igualada i cap dels dos conjunts va marcar. Tampoc no hi va haver accions de bola aturada. El Lloret va fer tres faltes i el Caldes es va carregar amb cinc.

Una blava a Roger Acsensi va provocar la millor ocasió del conjunt de Josep Codina (32’), però el francès Le Berre no va poder batre Campor en la falta directa. Els locals van tenir la segona gran ocasió per endur-se els tres punts quan faltaven 4:55 per al final. La desena falta del Caldes els va permetre disposar d’una segona falta directa. Aquest cop la va llançar Joan Gelmà, que tampoc no va trobar la fórmula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)