OK Lliga

El Barça, cada cop més a prop

Hoquei sobre patins. Té molta feina a Vic però aprofita l’error del Liceo i acarona el títol

VIC 1 BARÇA 2

CP VIC:Burgaya, Mangas, Oller, Urbano i Gómez –equip inicial–; Galán, Terns i Sánchez.BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Pascual, Bargalló i Álvarez –equip inicial–; Alabart, Rodrigues, Roca i Joseph.GOLS:0-1 (12’) Pascual. 1-1 (18’) Galán. 1-2 (29’) Álvarez.ÀRBITRES:R. Fernández i A. Gorina.FALTES:9 del Vic i 8 del Barça.

La millora substancial del Vic, que li ha permès allunyar-se del foc i vèncer a la pista del Deportivo Liceo en la jornada anterior, i l’avís del curs passat, quan el Barça va empatar a l’Olímpic i va estar a punt de perdre, van fer que els blaugrana sortissin ben centrats. Malgrat tot, els va tocar patir per aconseguir els tres punts i acaronar una mica més el títol després de la derrota del seu immediat perseguidor a Sant Sadurní. Pascual, dins del quadre, va engaltar en dos tocs a la mitja volta i va fer el 0-1 en una arrencada de partit en què el Barça va crear força sensació de perill. El Vic es va treure la son de les orelles i Galán, a empentes i rodolons, va plantar-se davant d’Egurrola i el va batre (1-1). El partit encara era molt llarg contra el Barça però la moral vigatana estava pels núvols. Galán va enviar la bola al pal (24’) en plena insurrecció. El Barça va apel·lar a la fórmula infal·lible: un servei de Bargalló engaltat per Álvarez al segon pal (1-2). Malgrat això, li va tocar patir fins al darrer segon, quan el Vic va fer el darrer atac amb cinc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)