Mundial

Tots els equips dels World Roller Games de Barcelona

Hoquei sobre patins. Les seleccions africanes completen els tres campionats, el del Món, l’Intercontinental i el Challengers que es disputaran del 7 al 14 de juliol.

El quadre de participants en el mundial d’hoquei sobre patins dels World Roller Games de Barcelona ja està complert. El campionat d’Àfrica que es va disputar la setmana passada va acabar de decidir les últimes seleccions i les va situar en les tres competicions diferents que es disputaran: El campionat del món per les vuit millors, el campionat intercontinental de la novena a la setzena, i el campionat Challengers a partir de la dissetena millor selecció. En la categoria masculina es disputaran els tres campionats esmentats, mentre que en la femenina i en la sub-19 només es faran els dos primers.

La distribució dels equips per continents en cada un dels campionats es va fer en el seu moment tenint en compte els resultats del mundial del 2017 que es va disputar a Nanjing, la Xina. El campió mundial es va classificar directament i amb la disputa de cada campionat continental –l’europeu, el panamericà i l’africà–, cada selecció ha anat ocupant el seu lloc. En el mes d’abril es farà un sorteig per distribuir els equips del campionat del Món i de l’Intercontinental en dos grups de quatre equips, i en tres grups els del Challengers en aquesta primera fase. Després es jugaran els quarts de final, les semifinals i la final.

La novetat d’aquesta edició és que el darrer classificat dels dos grups del campionat del Món i el primer dels dos grups de l’Intercontinental jugaran un partit de play-off. Els dos guanyadors passaran als quarts de final. Aquest mateix play-off es farà entre els dos pitjors equips de l’Intercontinental i els dos millors del Challengers, només en la categoria masculina.

Els partits de la categoria sub-19 es disputaran a Vilanova i la Geltrú i es jugaran els dies previs al WRG, del 29 de juny al 5 de juliol.

CAMPIONAT DEL MÓN
Homes (vuit equips)
Espanya, Portugal, Argentina, Itàlia, Angola, Xile, Colòmbia i França.
Dones (vuit equips)
Espanya, Argentina, Portugal, Xile, Itàlia, França, Alemanya i Suïssa.
Dates
del 7 al 14 de juliol.
Seus
Palau Blaugrana de Barcelona i CEM Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú.
CAMP. INTERCONTINENTAL
Homes (vuit equips)
Moçambic, Suïssa, Andorra, Alemanya, Egipte, Austràlia, Brasil i Anglaterra.
Dones (set equips)
Colòmbia, Índia, Japó, Xina, Anglaterra, Brasil i Mèxic.
Dates
Del 7 al 14 de juliol.
Seus
CEM Rambla Celler de Sant Cugat del Vallès i CEM Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú.
CAMPIONAT CHALLENGERS
Homes (dotze equips)
Macao-Xina, Japó, Índia, Xina-Taipei, Nova Zelanda, Xina, Estats Units, Uruguai, Mèxic, Àustria, Holanda i Bèlgica.
Dates
del 7 al 13 de juliol.
Seu
Pavelló Municipal La Maurina de Terrassa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)