OK Lliga

El Barça i Edu Castro, junts tres temporades més

Hoquei sobre patins. El tècnic es va fer càrrec de l’equip el juny del 2017 i ha renovat fins al 2022. Ha guanyat vuit dels deu títols disputats

El Barça Lassa i el tècnic Edu Castro han arribat a un acord perquè continuï entrenant el primer equip les tres temporades vinents, fins al juny del 2022. Edu Castro, de 52 anys i nascut a Vigo, es va fer càrrec del primer equip blaugrana el juny del 2017 i en aquesta temporada i mitja d’entrenador del conjunt blaugrana ha guanyat vuit dels deu títols que s’han disputat. La renovació del contracte, que finalitzava aquest mes de juny que ve, es va fer ahir a les oficines del club amb la presència del directiu Josep Ramon Vidal-Abarca; del director d’Esports Professionals, Albert Soler, i del mànager esportiu Toni Miró.

“A banda dels resultats hi ha altres raons: la implicació amb el projecte de club, el treball del dia a dia, la gestió del vestidor i la relació amb els jugadors i l’staff”, ha manifestat Toni Miró respecte a la renovació, i també ha assegurat: “He tingut molt clara aquesta decisió.” Edu Castro s’ha mostrat agraït a l’entitat i als directius que li donen “l’oportunitat d’allargar” la seva etapa al Barça. L’entrenador blaugrana ha explicat: “La renovació és la recompensa a una feina ben feta pel nostre grup de treball”, i finalment ha promès a l’afició: “Seguirem amb la mateixa il·lusió per treballar al millor club del món i amb el millor equip del món.”

La temporada passada el club va renovar el tècnic per un any més just la setmana abans de disputar la copa, i en aquesta ho ha fet quan encara s’està lluitant per aconseguir dos títols: el de l’OK Lliga, que està molt encarrilat, i el de la lliga europea, en què està disputant els quarts de final contra el Noia Freixenet.

Des de l’any 2005

Edu Castro va arribar a la secció d’hoquei sobre patins del Barça la temporada 2005/06 i va dirigir equips de base. La temporada 2010/11 va ser el segon tècnic del primer equip, que entrenava Ferran Pujalte. A partir de l’any 2011 va ser el secretari tècnic de l’hoquei sobre patins formatiu. El març de l’any 2013 Ricard Muñoz va substituir Gaby Cairo com a entrenador del primer equip i Edu Castro va tornar a ser el segon tècnic del primer equip.

A banda dels resultats hi ha altres raons importants. He tingut molt clara aquesta decisió
Toni Miró
MÀNAGER ESPORTIU
La renovació és la recompensa a una feina ben feta pel nostre grup de treball
Edu Castro
ENTRENADOR DEL BARÇA
Estic agraït. Seguirem amb la mateixa il·lusió per treballar al millor club del món i amb el millor equip del món
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)