OK Lliga

Empat molt treballat

Hoquei sobre patins. El Lloret suma un punt important contra el Reus, anivellant tres cops el marcador amb tres gols de Le Berre

LLORET 3 REUS 3

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Àlex Grau i Aguirre –equip inicial–; Xavier Pérez, Farré, Le Berre, Gelmà i Perarnau.REUS DEPORTIU MIRÓ:Ballart, Bancells, Rafael, Cristian Rodríguez i Carballeira –equip inicial–; Giménez, Salvat, Julià, Àlex Rodríguez i Hernández.GOLS:0-1 (17’) Julià. 1-1 (20’) Le Berre. 1-2 (32’) Àlex Rodríguez. 2-2 (43’) Le Berre, de falta directa. 2-3 (24’) Salvat. 3-3 (24’) Le Berre.ÀRBITRES:A. Veiga i I. Sanz.FALTES:5 del Lloret i 9 del Reus.COMENTARI:El Lloret Vila Esportiva va sumar un punt molt important en la lluita per la permanència contra un Reus Deportiu Miró que treballa per la segona plaça. Els reusencs es van avançar en tres ocasions en el resultat, però en totes tres els selvatans van saber anivellar altra vegada el partit. I les tres vegades ho van aconseguir amb tres gols del francès Antoine Le Berre. Després d’un partit molt disputat i anivellat, el conjunt reusenc va marcar el 2-3 a 1:57 del final i va semblar que sumaria la victòria, però 40 segons després, Le Berre va marcar el seu tercer gol de la nit i va posar l’empat definitiu al marcador. El Lloret va encadenar el cinquè partit sense perdre, mentre que el Reus fa quatre encontres consecutius que no coneix la derrota.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)