OK Lliga

El Barça pot ser campió de l’OK Lliga

Hoquei sobre patins. Els blaugrana han de guanyar l’Alcoi i que el Liceo no derroti l’Igualada a Riazor

El Barça Lassa pot ser el campió de l’OK Lliga en aquesta 25a jornada si derrota a casa l’Alcoi, el cuer, i el Liceo –el segon–, no aconsegueix la victòria a Riazor contra l’Igualada Rigat. Aquesta és la primera oportunitat dels blaugrana de revalidar el títol de lliga per sisena vegada consecutiva. La victòria del Barça i la no victòria del Liceo deixaria els blaugrana amb 16 punts més que els gallecs a falta de cinc jornades i només 15 punts per disputar. El Reus Miró i el Noia Freixenet, tercer i quart de la classificació, es quedarien a 16 i 17 punts, respectivament, al final de la jornada encara que guanyin.

Abans de començar el seu partit contra l’Alcoi (20.45 Esport 3), els blaugrana ja sabran si poden ser campions o no. El Liceo rep a casa l’Igualada Rigat a les sis de la tarda i ja haurà acabat abans que el Barça comenci a jugar. Si el títol no arriba en aquesta jornada el Barça podria ser campió en la següent, la 26a, que es jugarà després de l’aturada per la Setmana Santa, el cap de setmana del 27 i 28. El Barça visitarà l’Igualada i dependrà d’ell mateix per ser el campió. Una victòria li donaria el títol, independentment del que fes el Liceo, que visitaria el Lloret.

La lluita per no baixar

El Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona continuaran en aquesta jornada la seva lluita per no perdre la categoria. Els selvatans, que fa cinc partits que no perden, visiten la pista de l’Alcobendas (20 h), un altre equip immers en aquesta lluita i que té un punt més que ells. Els gironins per la seva part es desplacen a la pista del Voltregà (20.15 h), un equip en una zona més còmoda però que ha perdut els darrers tres partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)